Başkan Faruk Demir; “Tam yol ileri”

Başkan Faruk Demir; “Tam yol ileri”
REKLAM ALANI
07.01.2024
160
A+
A-
Google News

[ad_1]

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde adayların belli olmasıyla seçim maratonuna erken başlayan CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir, Ekrem İmamoğlu’nun seçim sloganına atıfta bulunarak, “Ardahan’da da tam yol ileri” mesajını paylaştı.

2019 yılında “Her şey çok güzel olacak” sloganı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu’nun yeni sloganı “Hizmette Tam Yol İleri” oldu.

2019 yılında “Her şey çok güzel olacak” sloganı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iki kere üst üste kazanan Ekrem İmamoğlu’nun, Mart ayında yapılacak seçimlerdeki sloganı ise “İstanbul’a hizmete, tam yol ileri” oldu.

30 yıl aradan sonra İstanbul’da olduğu gibi Ardahan’da da yerel seçimlerde Belediye başkanlığını AK Partinin elinden alan Cumhuriyet Halk Partili Faruk Demir, 31 Mart’taki seçimlerde, İmamoğlu’nun sloganını sosyal medya hesabından paylaşarak, “İstanbul’da olduğu gibi, Ardahan’da da hizmette tam yol ileri. Gençliğimiz var, heyecanımız yüksek, yolumuz uzun” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden aday gösterdiği mevcut Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 5 yıllık görev süresince CHP’nin büyükşehir belediyeleri ile yaptığı işbirliği ve kardeş belediye protokolleriyle eli rahatlamış, kentte milyonlarca lira yatırımı hibe yoluyla almıştı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti’nin CHP’li Faruk Demir karşısına çıkaracağı adayın henüz belli olmaması, Ardahan’da seçim heyecanına da yansımış görülüyor.

[ad_2]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.